Menjador

Aquest servei s'ofereix a les famílies de l'escola per a tots els nens i nenes de qualsevol nivell d'Educació Infantil i Primària. Els alumnes poden utilitzar el servei de menjador de forma fixa  o esporàdica . Els alumnes que es quedin esporàdicament cal que avisin  al tutor/a amb una nota a la llibreta.


Una qüestió de salut: rentar-se les mans abans i desprès dels àpats, menjar de tot i amb polidesa, rentar-se les dents, etc. Son hàbits ben recomanables que hem de promoure. Però amb relació al tema de rentar-se les dents, considerem que es fa difícil garantir les exigències sanitàries i, per tant, és molt millor emmarcar aquest hàbit en l'àmbit familiar.

Els alumnes d'Educació Infantil P3 P4 i P5 que es quedin al menjador han de portar una bata marcada amb el nom i una beta per penjar-la.

El preu del menjador al curs 2013 - 2014 serà de 3 € /dia  per a socis de l'AMPA que paguin per domiciliació bancaria,  i si ho feu per el Servi caixa heu de pagar 0,50€ per cada transacció, es a dir, si compreu 1 tiquet pagareu 3,50€ si en compreu 3 pagareu 9,50€, si en compreu mes de 10 no cal pagar els 50 cèntims. El No socis de l´AMPA que paguin per domiciliació bancaria  el preu serà de 5 €/dia,  i si ho feu per el Servi caixa heu de pagar 0,50€ per cada transacció, es a dir, si compreu 1 tiquet pagareu 5,50 € si en compreu 3 pagareu 15,50 €.
(Els que compreu els tiquets al servi caixa, si en compreu mes de 1, domeu-li a la Montse el comprovant per que us doni tiquets, si només es 1 no cal)

Hi ha que comprar els tiquet amb antelació i posar-lo a l´agenda del nen o nena.

Cal que els nens portin les carmanyoles marcades amb el nom i dins d´una bossa tèrmica, si es possible. També cal que  portin els coberts i una ampolleta d´aigua.

A l´escola tenim tovallons, sal, oli i vinagre per qui ho necessiti.

Aquest preu es respectarà sempre que hi hagi un minin de 10 nens.

Si el pagament es fa per domiciliació bancaria al primer rebut tornat el nen/a no podrà fer us de cap servei de l´AMPA fins que es torni a estar al dia de pagaments i a partir de les hores tindrà que comprar tiquets de menjador al servi caixa.

No es podrà quedar cap nen/a al menjador si anteriorment no ha omplert el full de inscripció, i si no ha facilitat la domiciliació bancaria ha de portar el tiquet.